Om os

Vi er dedikerede og engagerede for at levere ydelser som er med til at skabe varige forandringer i de organisationer vi arbejder med. Vi har mange års erfaring med at designe og gennemføre forskellige typer af undersøgelser med det fokus at omsætte resulaterne til konkrete udviklingsinitiatiaver.

Arbejdet med organisationsudvikling, forretningsudvikling og kommerciel udvikling starter med at have det rette datagrundlag og vigtige indsigter.

Derfor tager vi udgangspunkt i at skabe viden og forståelse gennem både kvalitative metoder (dybdeinterview, etnografi med videre) og kvantitative metoder. Vores arbejde tager blandt andet udgangspunkt i kundetilfredshedsundersøgelser, kortlægning af kunderejsen (customer journey), trivselsmålinger og engagementsundersøgelser, diversitet og inklusions undersøgelser, 360 graders ledermålinger og specialistmålinger.

Vores værdier

Mød os

Emil Nicolaisen
Emil NicolaisenPartner

+45 25309210

en@hnengage.com

Emil beskæftiger sig primært med at skabe indsigter hos organisationers medarbejdere, ledere eller kunder og omsætte dem til konkrete tiltag der kan øge engagementet hos det enkelte menneske.

Ved at måle på menneskers adfærd og attitude kan man identificere hvor det giver mest mening at fokusere organisationens ressourcer.

Målinger skal ikke ses som et mål i sig selv, men erfaring siger, at det er et yderst effektivt redskab til at skabe fokus og basere sine beslutninger på facts fremfor overbevisninger. Herudover er det et essentielt værktøj, som sammen med dialog kan udvikle mennesker og organisationer.

2019 –                Partner, Human Engage ApS


2018 – 2019      Senior Business Analyst, People & Performance A/S


2017 – 2018      Business Analyst, People & Performance A/S


2016 – 2017      Coach & ejer, EN-Coaching


2012 – 2016      Controller & analytiker, Aarhus Universitetshospital

Jacob Høgild
Jacob HøgildPartner

+45 26225662

jh@hnengage.com

Jacob er optaget af, hvordan vi opnår værdifulde indsigter og omsætter dem til reelle og varige forandringer i samarbejde med medarbejdere og ledere.

Væsentlige og valide indsigter er fundamentet for organisations- og forretningsudvikling, fordi det sikrer vores forståelse. Derfor er det helt afgørende, hvordan vi designer og gennemfører undersøgelser, så vi fokuserer på det relevante og samtidig måler korrekt.

Den rette forståelse sikrer udgangspunktet, men det kræver motivation og kompetencer hos det enkelte individ i organisationen at sikre forandringer. Derfor har vi fokus på at mobilisere, involvere og motivere organisationen ved opstart af projekter, så vi forankrer udvikling og eksekvering på strategi ved det enkelte menneske.

2019 –                Partner, Human Engage ApS


2015 – 2019      Director of Business Research, People & Performance A/S


2008 – 2015      Partner, Wilke A/S


2006 – 2007      Senior Konsulent, Wilke A/S


2003 – 2005      Research Konsulent og Projektleder, Wilke A/S

Henrik Kjærgaard Clausen
Henrik Kjærgaard ClausenChefkonsulent

+45 28101180

hkc@hnengage.com

Mit primære fokus er at bruge min viden fra både erhvervslivet og analysebranchen til at forstå kundens behov og finde den optimale løsning til en given udfordring.

Jeg er drevet af den målbare forandring og fremdrift hos kunden, og gør det ved at skabe let implementerbar anbefalinger – uden at komplicere hverken proces eller resultat.

Derudover trækker jeg på min erfaring fra erhvervslivet på ledelsesniveau, når jeg skal forstå kundens udfordringer og behov; og som mine kolleger arbejder jeg yderst dedikeret, og jeg slipper ikke opgaven, førend kunden er helt tilfreds.

2020 –               Chefkonsulent, Human Engage ApS


2017 – 2019      Partner og direktør, Hydrive ApS


2016 – 2017      Adm. direktør og Partner, BIM Dimensions ApS


2014 – 2019      Ejer, TenBirds


2008 – 2014     Director Emerging Markets og PA til ejerleder, Oase Outdoors


2005 – 2008     Research Director, Wilke A/S


2002 – 2005     Konsulent og Seniorkonsulent, Wilke A/S

Liselotte Mosbæk
Liselotte MosbækErhvervspsykolog og Associeret Partner

+45 29891717

lm@hnengage.com

Liselotte har særligt fokus på designet og gennemførelsen af analyser, som man har lyst til at bruge til noget. Det stiller krav til både forarbejdet, selve analysens indhold og den efterfølgende tolkning og ibrugtagning.

At ‘godt begyndt er halvt fuldendt’ er i sandhed rigtigt, også her. Derfor er standardløsninger kun relevante i meget begrænset omfang. Analyserne skal tilpasses den enkelte organisation og den konkrete kontekst, dog uden at det går ud over pålidelighed og kvalitet. Det er vi garanter for.

Erhvervspsykolog og Associeret Partner, Human Engage ApS


Seniorkonsulent, People & Performance


Chefkonsulent, Ankerhus A/S


Partner og medstifter, VIA Design (Service Design)


Principal Consultant, PA Consulting Group