Optimer jeres kunders oplevelse og kunderejsen, og opnå både kommercielle effekter – som øget fastholdelse, livstidsværdi og forbedret salgstilgang – og organisatoriske effekter – som mere effektive og efficiente processer, samt større medarbejderengagement.

Kundetilfredshedsundersøgelse

Undersøgelsen sikrer, at I kender kundernes overordnede tilfredshed og loyalitet. Her kan I følge udviklingen over tid, og dermed se den direkte effekt af konkrete udviklingsinitiativer.
Her afdækkes jeres eksisterende styrker og udviklingsområder, og derudover sørger vi for at facilitere udvikling og design af konkrete aktiviteter, initiativer og handlinger, som udvikler kundeoplevelsen.
Kunder kan være mange ting – læs fx om vores beboerundersøgelse hos RandersBolig her.

Kunderejsen (Customer Journey)

For at skabe en kundeorienteret kultur og organisation er det afgørende at forstå jeres ydelser og service med udgangspunkt i kundernes livsverden og opgaver.
I arbejdet med kunderejsen kombinerer vi erfaring, kompetencer og viden om både kunder, organisatoriske processer og forandringsledelse, samt facilitering af interne udviklings- og optimeringsprocesser.
Vi tilpasser undersøgelserne til jeres behov – læs om vores tilgang hos Bilka lige her.

Tilfredshed med kontaktpunkter

Kundernes tilfredshed og oplevelse i konkrete kontaktpunkter bør afdækkes, for at fokusere arbejdet med at skabe kundeorientering. Dermed sikrer vi at arbejde med netop det kunderne finder vigtigst og mest relevant.
Når fokus er orienteret mod enkelte, centrale kontaktpunkter, driver det i høj grad udvikling af lean-processer, den rette kommunikation samt udvikling af kundefokuseret medarbejderadfærd.